DistroSong
LOGGA IN
 Tjänster och priser

Kan du verkligen lägga upp dina låtar på Spotify gratis?? Ja, på Distrosong tar vi ingen uppläggningsavgift för att enbart komma ut på Spotify. Däremot behöver du alltid ha en EANkod för all typ av distribution. (Går att köpa direkt på sajten om du inte har en). Vill du nå alla stora sajter väljer du till det. Se pris nedan. Då når du de flesta och viktigaste sajterna världen över. I det paketet skyddar vi även då på YouTube och skickar informationen kring ditt släpp till system som Shazaam och Allmusic. Är musiken i rätt genre kan man även få Beatport. Vi tar inga procent på pengarna som samlas in utan det som kommer hit går ut till dig. Däremot kommer sajterna och vissa baser längs distributionsvägen ta sin procent men vi jobbar hela tiden för att så lite pengar som möjligt ska försvinna längs vägen. Vi tar däremot en administrativ avgift per konto och kvartal, se avtalet under infobanken/juridik.

Tjänst Pris Beskrivning
Digital Distribution 0 kr Spotify
Digital Distribution - Singel (en eller två låtar) 0 kr Spotify
Digital Distribution - Album 250 kr (312,50 kr med moms) Spotify, Deezer, Google Play, Itunes
Digital Distribution - Singel (en eller två låtar) 150 kr (188 kr med moms) Spotify, Deezer, Google Play, Itunes
Digital Distribution - Album till alla sajter 496 kr (620 kr med moms) Alla större sajter i världen
Digital Distribution - Singel till alla sajter 248 kr (310 kr med moms) Alla större sajter i världen
EAN Kod 196 kr (245 kr med moms) Ean kod, även kallad streckkod. Du måste ha en giltig EAN kod för att kunna lägga ut musik via oss.
Uppladdning 350 kr (438 kr med moms) Tycker du det är krångligt? Vi hjälper dig. Du kan skicka digitala filer eller en fysisk CD till oss. Tjänsten är endast öppen om du väljer full distribution mot alla sajter. Kostnaden för distributionen tillkommer.

Att skapa ett konto på Distrosong är gratis.

Registrera dig!
Vi reserverar oss för prisändringar alla priser är i Svenska kronor.